En grön och skön dag i Angereds Stadspark

Vi på Kultur på burk står för en hejdundrans vårmarknad samt massvis med god mat, dryck och liveunderhållning. Vår samarbetspartner Kulturhuset Blå Stället bjuder in dig och hela staden till en myllrande folkfest i Angereds Stadspark. Här får du tillfälle att upptäcka den fantastiska naturen som finns i och omkring Angered. I parken kommer det att finnas fullt av kulturaktörer som ger både vuxna och barn möjligheter att prova på mat, konst, hantverk, musik, dans, lekar och spel. Dessutom kan du gå en naturvandring i vitsippsparadiset Lärjeåns dalgång och besöka vårmarknaden i Lärjeåns Kafé & Trädgårdar bara fem minuter från stadsparken och Blå Stället.

Ta med picknickkorgen, ta på dig dans- och lekskorna, öppna dina sinnen och släpp fram nyfikenheten, så förvandlar vi Angereds Stadspark till ett gemensamt vardagsrum med fokus på det gröna och hållbara.

Evenemanget genomförs inom ramen för Göteborgs kommuns förberedelser inför 400-årsjubileet 2021. Temaåret 2017 fokuserar på Göteborg som Grön och Skön Stad och ambitionen är att låta många röster nå ut och berätta om sitt gröna Göteborg.

Missa inte chansen att upptäcka ännu en grön och skön plats i Göteborg: Angereds Stadspark - där staden möter landet och kulturen möter naturen.